De Snoeperij & dagbesteding

Zijn wie je bent

Snoeperij

De snoeperij is vooral een plek waar iedereen zich op zijn gemak moet voelen en waar het gezellig is. Of je nu klant of medewerker bent. In de oud Hollandsche snoeperij ligt het tempo oud Hollandsch laag en vinden we service en klantvriendelijkheid erg belangrijk. 

De mensen kunnen bij ons terecht voor echt maatwerk. Zoekt u een cadeautje en kunt u het niet vinden in de winkel? Dan stellen we iets samen. Heeft u een idee? Dan denken we mee. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar. Voor iets leuks en iets lekkers!

Dagbesteding

Kleinschalig, lokaal en integraal zijn begrippen die onze aanpak typeren. De deelnemer staat op de eerste plaats. In overleg met de deelnemer kijken we welke ondersteuning of zorg nodig is. Dat doen we lokaal en samen met anderen. We vinden het belangrijk dat iedereen, met of zonder beperking, kan werken op een leuke werkplek midden in de maatschappij. 

Bij de Snoeperij kan dat. De werkzaamheden bestaan o.a. uit; serveren van koffie/thee, inpakwerkzaamheden, helpen voorbereiden van de high tea, maken van traktaties, diverse winkelwerkzaamheden etc. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor dagbesteding bij de Snoeperij kan er contact worden opgenomen met Chantal de Waal: 06-57559798 of Laura de Waal 06-53515614